Social Icons

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Για όλα πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που όλα σας έχουν στο στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προτάσεις, γνωριμίες και νέες συμφωνίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η διάθεσή σας. Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά αγνοήστε τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι παροχές που θα έχετε σε θέματα τύχης, θα είναι αρκετά περιορισμένες και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει ο ανθρώπινος παράγοντας.
 
ΛΕΩΝ: Ενεργήστε με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα θα φέρει εκνευρισμό και αφηρημάδα, κάτι που πρέπει να αποφύγετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε λοιπόν το πεπρωμένο να δράσει γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση.
 
ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε τους συνεργάτες σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.
 
ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.