Social Icons

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κυριακή 6 έως 12/9/20


ΚΡΙΟΣ: Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή σας θέση. Ταξίδια προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμα πιο γρήγορα απ’ ότι υπολογίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν η ματαιοδοξία σας παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας, σας αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντάτε στην επικοινωνία δε σημαίνει πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η βδομάδα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ότι δε σας αφορά. Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ότι συνήθως.

ΛΕΩΝ: Διαλέξετε το σίγουρο δρόμο στις τρέχουσες υποθέσεις σας και προσέξτε να μην πέσετε θύματα μιας αυταπάτης, η οποία εκτός των άλλων θα έχει οικονομικό κόστος. Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούριων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη των άλλων. Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υπεστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο. Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών  που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Αποτινάξτε από πάνω σας κάθε σκέψη που τροφοδοτείται από φόβο ή αγωνία, γιατί μια τέτοια στάση δε θα διασφαλίσει το μέλλον σας. Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες από το χαρακτήρα σας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας όταν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες.
Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν  θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά το προγραμματισμό σας. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες. Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους. Ο σύντροφος που ζητάτε δε σας εντυπωσιάζει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του. Πλησιάστε περισσότερο αυτόν που μου νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για το σωστό άνθρωπο ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό για να διαπιστώσετε πως και με ποιο τρόπο μπορεί να προχωρήσει αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Να θυμάστε όμως πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύεται ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούριες και πιο δημιουργικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μεγαλώσει η ευαισθησία σας και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη. Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας που θα κινείται στα ύψη να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας για να ανακαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το άλλο σας μισό. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως, θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν  θερμά σε κάθε σας βήμα.

ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς, είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, γιατί εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα σας γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική σας επαγγελματική πορεία.