Social Icons

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΤΑΥΡΟΣ: Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Μην περιμένετε βοήθεια από άτομα που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΛΕΩΝ: Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση. Πιστεύετε πως πρέπει να αφεθείτε σε ότι νιώθετε υγιές, οπότε ξεκόψτε από καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τη ζωή σας σε τάξη για να μπορείτε να περνάτε καλά και να νιώσετε καλύτερα. Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν, είναι ότι καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φοβίες και οι ανασφάλειες του παρελθόντος δεν πρέπει να σας κάνουν να συμβιβάζεστε. Κεντρίστε την προσοχή των άλλων, μέσα από τις νέες σας επιλογές και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αλλαγές που δε σας έλκουν τόσο, γίνονται απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητά σας. Με έντονη δημιουργική διάθεση, αρχίστε να βρίσκετε το δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολύ ενέργεια.

ΙΧΘΥΣ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, που και που να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση.