Social Icons

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ’ ότι τους άλλους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ότι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία αυτού του μήνα στην κυριολεξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και τον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας, γιατί το κέρδος θα έρθει μετά από κούραση και μπέρδεμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πως θα κινηθείτε σε ότι θα έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά.

ΙΧΘΥΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές μόνο που είναι μέσα σε εναλλαγές.