Social Icons

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούριες ελπίδες. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην αφήσετε τους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ότι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

ΖΥΓΟΣ: Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας. Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν. Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας. Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας. Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ότι είχαν σας το έδωσαν.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες. Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας.