Social Icons

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν. Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ότι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και ειδικά αν τα χρήματα είναι άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να βρείτε περισσότερο χρόνο. Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούρια πρόταση  για συνεργασία. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας. Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα.

ΙΧΘΥΣ: Μετριάστε την υπερβολική σας αισιοδοξία, γιατί δε σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά σας θέματα.