Social Icons

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δε σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά μην το πράττετε. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που έρχεται για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις.