Social Icons

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...

Στις 1 η Πανσέληνος στον Κριό, σας δοκιμάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

 

Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες.

 

Στις 4 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

 

Στις 7 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

 

Στις 9 ο Άρης  ανάδρομο στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προκαλεί αναστάτωση στον προσωπικό σας χώρο και ένταση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, καθώς αν χάσετε τον έλεγχο θα εκφραστείτε σκληρά και δύσκολα θα πάρετε πίσω κάτι που είπατε και το μετανιώσατε.

 

Στις 10 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.

 

Στις 11 ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Στις 12 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι ιδανικός για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αλλά και για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

 

Στις 13 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Κρατήστε τα νεύρα σας μακριά από τον οικογενειακό χώρο.

 

Στις 14 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, και μειώνονται οι άμυνες και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δυσκολίες και προβλήματα. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς δε θα έχετε καθαρό μυαλό και θα οδηγηθείτε σε λάθη. Μην πιστέψετε ότι ακούσετε, γιατί κάποιοι θα αποσκοπούν στο να σας αποσυντονίσουν.

 

Στις 15 με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.

 

Στις 16 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνοντας εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

 

Στις 18 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.

 

Στις 19 ο Άρης ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εντάσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, καλυτερεύει το συναισθηματικό σας τομέα και σας κάνει πιο ανοιχτούς σε προτάσεις.

 

Στις 20 ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, αποτρέπει επενδύσεις, επεκτάσεις και αγορές, καθώς οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες όσο και η κρίση σας.

 

Στις 21 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες.

 

Στις 24 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

 

Στις 25 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

 

Στις 29 η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Ταυτόχρονα ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Ζυγό, φέρνοντας αναστάτωση στον οικονομικό κυρίως τομέα και κατά επέκταση στον επαγγελματικό. Όλα θα γίνονται με δυσκολία, οπότε δε θα είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις και να κατασταλάξετε σε συμπεράσματα. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα κρύβουν παρασκήνιο και θα σας μπλέξουν σε καυγάδες.

 

Στις 31 η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές.