Social Icons

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όχι πως σας λείπει κάτι από τα δύο αλλά αν στηρίζεστε μόνο σε αυτά θα πέσετε στην παγίδα όταν κάτι δε θα πηγαίνει καλά να απογοητεύεστε και να χαλάτε την ψυχολογική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και βρείτε μεθόδους που θα σας απαλλάξουν από βλαβερές συνήθειες και θα σας τονώσουν.

ΛΕΩΝ: Φλερτάρετε ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Δεχθείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και όταν αυτή εμφανιστεί μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τάση να κυριαρχήσετε σε θέσεις και απόψεις δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας ότι δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνήσετε με κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά. Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία. Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων. Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας.