Social Icons

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Κυριακή 13 έως 19/9/20


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση. Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Μπορεί η βδομάδα να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε  ότι δε σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια. Προετοιμαστείτε να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες και προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο. Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.
Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή και στη συνεννόηση με τα άτομα που συμβαδίζετε πάνω στον ίδιο σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, για να συμβαδίσετε και να προχωρήσετε με το έτερόν σας ήμισυ, μια που δε φαίνεται να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πολυσυζητημένα μεταξύ σας προβλήματα. Καλλιεργήστε μεταξύ σας την ψυχική σύνδεση, αφού πλέον είστε και οι δύο σε θέση να διαχωρίσετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς από την αγάπη από συνήθεια. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε επαναστατικές αλλαγές στη σχέση σας, παίρνοντας απόφαση πως δεν είναι δυνατόν να έχετε πάντα εσείς τον απόλυτο έλεγχο σε όλα.

ΛΕΩΝ: Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό. Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με το δικό σας τρόπο συγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δε θέλετε να τα χάσετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας, όσο και με την απουσία τους. Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.
Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ενθουσιασμός που θα νιώθετε θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε. Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφό σας. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στο διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας γιατί παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση. Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας. Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι. Έτσι κι αλλιώς αυτό που πάντα αναζητάτε είναι το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια πιστεύω για τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι θα αποφασίσετε που δε θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας.

ΙΧΘΥΣ: Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτα, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις. Δε χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ότι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένοι. Κάντε οικονομία δυνάμεων μιας και δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητα σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα.