Social Icons

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η κάθε είδους επιβεβαίωση από τους άλλους μπορεί να είναι μια καλή παρηγοριά, αλλά ουσιαστικά θα αναγκαστείτε να στηριχτείτε στα δικά σας πόδια για να νιώσετε σίγουροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί όταν δε σας δίνουν τις απαντήσεις που ζητάτε να κλονίζεται ο εγωισμός σας, όμως, ακόμα έχετε πολλά περιθώρια για να ανατρέψετε το ηλεκτρισμένο κλίμα στον εργασιακό χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι παρακάμψεις που κάνετε όταν πρέπει να είστε ευθείς σας αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτους στα μάτια των άλλων. Αλλάξτε τακτική και τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσγειωθείτε σε μια προσωπική σας σχέση και μην είστε τόσο δεκτικοί στα συναισθήματα του άλλου. Εντοπίστε πρώτα τα δικά σας αρνητικά στοιχεία και προσπαθήστε να τα αποβάλετε.

ΛΕΩΝ: Η ζωή σας θέλει πρακτικούς χειρισμούς, γι’ αυτό μην αφήνεστε στη συγκίνηση της στιγμής και ξεχνάτε τους λόγους που μπορεί να σας οδήγησαν στο να πάρετε σκληρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μόνο η αντικειμενική κρίση μπορεί να σας βοηθήσει. Με το να μεγεθύνετε τις καταστάσεις αυτό που θα καταφέρετε είναι να μη μπορείτε να δείτε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις, ακόμα και αν η κάθε μορφή εξουσίας σας πνίγει επειδή δεν μπορείτε να προβάλετε το δίκιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να γοητεύετε με την παρουσία σας και την άμεμπτη συμπεριφορά σας, αλλά επειδή κάπου μπορείτε να κάνετε και λάθος, προνοήστε πριν σας παγιδεύσουν κακοπροαίρετα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφού η ψυχική σας κούραση λόγω της υπερδραστηριότητάς σας βρίσκεται σε όρια επιφυλακής κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να εκτονωθείτε και σίγουρα θα βρείτε πολλούς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εντάσεις θα είναι το ίδιο πολλές με τις διεκδικήσεις σας, όμως, εσείς είστε αρκετά έτοιμοι να δώσετε τόπο στην οργή εκεί που κρίνετε ότι είναι απαραίτητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μια σημαντική στήριξη αυτό τον καιρό από το περιβάλλον σας που σας ανοίγει δρόμους για την εξέλιξή σας και έτσι αρχίζετε να εργάζεστε περισσότερο για το μέλλον παρά για το παρόν σας.

ΙΧΘΥΣ: Η αγανάκτησή σας για κάποια άτομα που δεν είναι τόσο ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντί σας, θα σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους, αλλά αυτό εξάλλου το έχετε ανάγκη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.