Social Icons

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020


 ΚΡΙΟΣ: Καιρός να ισχυροποιήσετε τη θέση σας, δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν πως δεν έχετε χρόνο να αναμασάτε τα λόγια σας. Προχωρήστε σε πράξεις όταν εσείς κρίνετε ότι είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά συχνά προσπερνάτε κάτι για να μη δώσετε συνέχεια, όμως, αυτό έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον σας και να σας γεμίζει άγχος. Δώστε τις ανάλογες απαντήσεις, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις καταστάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να δείτε να παίρνει σάρκα και οστά αυτό για το οποίο έχετε δουλέψει. Μην αφήνετε, λοιπόν, τίποτα αδιευκρίνιστο και αναλύστε τα σχόλια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συστηματική σας προετοιμασία για να ανταποκριθείτε αυτό το μήνα σε πολύπλευρες υποχρεώσεις σας είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Η δικαίωση είναι η πιο πιθανή έκβαση.

ΛΕΩΝ: Αναρίθμητοι λόγοι μπορούν να σας κάνουν να βγείτε έξω από τους στόχους σας, όμως, εσείς καλά θα κάνετε να μην ενδίδετε σε οτιδήποτε σας παρασύρει μακριά από τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάλλον θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να κόψετε μερικές γέφυρες επικοινωνίας, έστω και προσωρινά, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους άλλους να καταλάβουν ότι είστε ανεκτικοί και υποχωρητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προεξοφλείτε κάτι πριν ακόμα το δείτε να ολοκληρώνεται σας βγάζει από την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεστε αρνητικοί ή αιθεροβάμονες και αυτό σας κάνει κακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λανθασμένες κινήσεις σας κάνουν απαισιόδοξους, όμως, επειδή θέλετε να ελέγχετε τις καταστάσεις, φροντίστε να διαλέξετε την κατάλληλη στιγμή για τον ανάλογο σκοπό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν καταλάβετε πως δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δε θέλουν να βοηθήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, μια ακόμα καλή σας πρόθεση μπορεί να αποβεί άκαρπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενδιαφερθείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις και μην απομονώνεστε. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας προλάβουν και να χρειαστεί να πείτε αντίο εκεί που ουσιαστικά δεν ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπεποίθηση και αναλάβετε τις ευθύνες μιας νέας πρότασης που θα σας γίνει. Η αυτοδυναμία σας είναι μεγάλη όταν πρόκειται να κάνετε κάτι που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Η διαφορετική στάση που κρατάτε από κάποιους που συναναστρέφεστε, είναι αυτή που σας κάνει ξεχωριστούς και ακόμα και αν είναι βαρύ το τίμημα των αντιδράσεων, υπερισχύετε κατά κανόνα.