Social Icons

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής. Τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό, για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε. Μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας σωστά. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις.

ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ: Εάν δε χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε το σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις. Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.

ΙΧΘΥΣ: Θα αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή, όχι γιατί την έχετε ξεχάσει, αλλά γιατί είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά που σχετίζονται μες την οικογένειά σας.