Social Icons

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ότι κάνετε, θα σας κουράσει αρκετά και θα καταβάλλει τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πολλά ρίσκα κρύβουν και πολλούς κινδύνους, που δεν είστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσετε από καμία άποψη και οι επιπτώσεις των λαθών θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε τη μάχη της επικράτησης στον εργασιακό σας χώρο και ψάξτε από πού μπορείτε να βρείτε συμπαραστάτες, για να μην πηγαίνουν τα σχέδιά σας δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πως κάποιες πλευρές της εργασίας σας μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο προς όφελός σας και κάποιες άλλες θα χρειάζονται περισσότερη τόνωση και σταθεροποίηση.

ΛΕΩΝ: Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες, προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική σας εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από αυτές.

ΖΥΓΟΣ: Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσο αφορά τις επιλογές που θα κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δε θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.