Social Icons

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Σεπτέμβριος...


Στις 1 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.

Στις 2 η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύει τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και σας ωθεί να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, είναι δύσκολη όψη για συναισθηματικά θέματα αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά ή να δείξετε τι νιώθετε πραγματικά. Αποφύγετε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε διάλογο με το σύντροφό σας γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, προκαλεί απρόοπτα και σας κάνει πιο έτοιμους να δεχθείτε αλλαγές. Παρά το γεγονός της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού, η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και θα βρίσκεται δίπλα σας.

Στις 3 με τον Ερμή στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα δεχθείτε βοήθεια για να εκπληρώσετε σχέδια από σημαντικά άτομα. Θετική όψη για να πάρετε αποφάσεις, αφού θα διαλέξετε σωστό δρόμο.

Στις 4 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, προτιμήστε αν είναι εφικτό να μείνετε σπίτι και να αποφύγετε οποιαδήποτε συνάντηση στον εργασιακό σας χώρο. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, κάνει όμορφο το κλίμα στον προσωπικό σας χώρο, ώστε να περάσετε μια όμορφη μέρα συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το ίδιο καλό κλίμα θα υπάρχει και στον εργασιακό σας χώρο για να προσεγγίσετε συνεργάτες και να εκθέσετε τα σχέδιά σας.

Στις 6 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό, φέρνοντας ανατροπές και ταράζοντας τις ισορροπίες. Βέβαια, η επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και δίκαιη όταν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις επιλογής. Διαχειριστείτε τα πάντα με σύνεση ώστε να βρείτε λύσεις ακόμα και για τα οικονομικά σας θέματα. Μαζί με τον Ερμή και η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.

Στις 9 ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Στις 10 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, μειώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας γυρίζει αρκετά βήματα πίσω στα σχέδιά σας. Το συναίσθημα θα μπερδεύεται με τη λογική, κάνοντάς σας ανίκανους να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ώρα. Προσπαθήστε να κατευθύνετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες σας.

Στις 11 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη λογική σας να μπερδεύεται και να μην μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα τι είναι σωστό για εσάς. Οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι αντικειμενικές, ενώ υποσχέσεις που θα σας δίνουν δε θα εκπληρωθούν.

Στις 13 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, ωθώντας σας να εργαστείτε εντατικά, μεθοδικά και σκληρά. Ο περιορισμός της αισιοδοξίας κρίνεται απαραίτητος μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσετε, ώστε στην πορεία να ευεργετηθείτε αλλά και να εξελιχθείτε. Συγκεντρωθείτε σε πρακτικά σχέδια και διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ανοιχθείτε κοινωνικά. Υπηρετήστε τα «θέλω» σας με σύνεση και εντιμότητα, χωρίς βιασύνες και τάσεις υπερβολής.

Στις 14 με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, πλησιάστε τους συνεργάτες σας και βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος. Καλυτερεύοντας τις σχέσεις σας θα πετύχετε περισσότερα.

Στις 15 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.

Στις 17 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να απέχετε από συζητήσεις που δε σας αφορούν ή αντιλαμβάνεστε ότι θα σας βγάλουν από τα όριά σας. Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ενδέχεται να ανατραπούν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που θα προκύψουν Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη όψη για να αποφασίσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε σε σημαντικά θέματα καθώς η σκέψη σας δε θα είναι καθαρή. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, καλυτερεύει τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια και τον επαγγελματικό. Με σωστή οργάνωση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον.

Στις 21 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, επιδρά στη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους κάνοντάς σας να φαίνεστε σκληροί, εγωιστές και χωρίς κατανόηση.

Στις 23 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.

Στις 24 ο Ερμής στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, προκαλεί καθυστερήσεις, αναταραχές και ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους που δε φταίνε.

Στις 28 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Στις 29 ο Κρόνος περνάει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Να είστε συγκρατημένοι σε στιγμές που θα σας παρασύρει το συναίσθημα ειδικά αν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη ανάδρομο στον Κριό, είναι ιδιαίτερα τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.