Social Icons

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020


ΚΡΙΟΣ: Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας. Βγάλτε από τη ζωή σας ότι παλιό και φθαρμένο υπάρχει και δε σας προσφέρει τίποτα, εκτός από πίκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα εκείνα που έχουν τη δύναμη να σας βάλουν στην πρώτη θέση. Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Απαιτείται να είστε ενήμεροι για τις καταστάσεις που επικρατούν και όχι να τα αφήνετε όλα στην τύχη τους.

ΛΕΩΝ: Για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι και διαρκώς σε εγρήγορση. Προετοιμάστε το έδαφος τώρα που έχετε χρόνο, για να πετύχετε αργότερα αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του. Πρέπει να προσεγγίσετε με μεγάλη ευγένεια ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας το δείχνουν.

ΖΥΓΟΣ: Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια υπόθεση που οι γύρω σας την έχουν αποκλείσει ως πολύ δύσκολη. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια τάση αδιαφορίας από το σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από ένα νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εντείνει περισσότερο το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δε θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε. Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια και έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΣ: Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα εκεί όπου χρειάζονται να γίνουν.