Social Icons

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020


ΚΡΙΟΣ: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δε γίνετε έγκαιρα «επαναστάτες», οι καινοτομίες σας δεν μπορούν να προωθηθούν. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν εντυπωσιακή άνοδο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις κινήσεις που πρέπει για να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς. Στηριχθείτε στην ομαδική εργασία, για να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα βοηθήσουν να πάτε μπροστά στα επαγγελματικά σας θέματα. Τελειώστε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά.

ΛΕΩΝ: Μάθετε να λέτε όχι σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους. Δε χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μεγάλοι σας σκοποί προς το παρόν δείχνουν να αργοπορούν και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να οξυνθούν κάποια οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό οι σπασμωδικές κινήσεις ή οι βιαστικές αποφάσεις δεν ενδείκνυνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας, θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αναλλοίωτες, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση τόσο με το σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας.