Social Icons

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες. Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, για να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης.

ΛΕΩΝ: Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.

ΖΥΓΟΣ: Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά δεν τολμάτε. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν.

ΙΧΘΥΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.