Social Icons

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφό σας, σε αυτή την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε καινούριους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δε θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και το χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν το ρόλο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκες, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους, δείχνει ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές.

ΙΧΘΥΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας.