Social Icons

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κυριακή 5 έως 11/4/20


ΚΡΙΟΣ: Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά. Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις. Οι επιλογές που θα έχετε να κάνετε θα είναι σαφώς περισσότερες από άλλες φορές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς αλλά και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Όμως, για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητη μια προεργασία, η οποία θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και απελευθερωθείτε ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε και το επίπεδο της ζωής σας. Ξεχάστε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή. Εάν θέλετε κάντε το ίδιο και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, για να πετύχετε πολλές διορθωτικές αλλαγές. Βελτιώστε εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με το συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τη βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματα σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο.

ΛΕΩΝ: Ίσως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Όμως, ακόμα και αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, θα μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις και η μέρα προσφέρεται περισσότερο, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει. Κάντε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Βάλτε καινούριες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στο χρόνο χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία.

ΖΥΓΟΣ: Το θετικότερο όλων είναι ότι δε θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δε θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ότι σας απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Όμως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε μια πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να ξαναπλησιάσετε το σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και ξανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν  και στους δυο σας χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που υπήρχαν σα σύννεφα στη σχέση σας. Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε πια να το καταφέρετε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δε χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να απαλλαγούν από το σύντροφό τους. Εάν όμως, δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε. Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα. Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να αφήσετε τον εαυτό σας να δράσει ανενόχλητο μακριά από τα συνηθισμένα και να βρείτε μια καινούρια σχέση, ενώ οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας.