Social Icons

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Σάββατο 4 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα στα σχέδιά σας, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με την εντελώς αντίθετη τακτική που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε για μια φορά έστω με δυναμισμό, γιατί αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να ξυπνήσετε το φιλότιμο κάποιων δε θα λυθεί η ανασφάλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια για να κάνετε καινούριες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάτε αυτούς που σας την έδωσαν, ούτε αυτούς που σας στήριξαν μέχρι τώρα.

ΛΕΩΝ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας πρέπει να πλησιάσετε τους συνανθρώπους σας και να αποκτήσετε οικειότητα μαζί τους για να γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φιλοδοξία σας να ανεβείτε στην ιεραρχία είναι μεν καλά, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική σας διάθεση πλήττει τις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καινούριες ιδέες σας είναι ικανές να σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί έτσι θα απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια που οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος.

ΙΧΘΥΣ: Τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν μπορείτε να τα αλλάξετε, όμως, τους ανθρώπους όχι, γι’ αυτό είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι, είτε θα τους πείτε αντίο.