Social Icons

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και προσεκτικοί, για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων και να κάνετε την τύχη να σας χαμογελά, αφού τα χρήματα θα είναι το σημαντικότερο θέμα σας σε όλες του τις εκφάνσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που χειρίζεστε την καριέρα σας τον τελευταίο καιρό, ειδικά εάν βλέπετε ότι η τακτική που ακολουθείτε έως τώρα, δεν οδηγεί πουθενά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες και οι τρικλοποδιές θα είναι ισόποσες αυτό το μήνα, γι’ αυτό πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης εντελώς παρορμητικά, μετρήστε όλες τις παραμέτρους για να δείτε τι φταίει πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε την υπερβολή και στα έξοδά σας, γιατί ο άκρατος καταναλωτισμός σας θα σας οδηγήσει στη συσσώρευση εξόδων και ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει οριστικά με χρέη και οφειλές.

ΛΕΩΝ: Τεράστιες ευθύνες και υποχρεώσεις κρύβονται στις επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα καινούρια δεδομένα για να τολμήσετε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε νέα πνοή και έμπνευση στα δημιουργικά σας σχέδια, για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, αλλά και για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή θα υπάρχουν εντάσεις και παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο, είναι πιθανό να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια εγκαθιδρυμένη συνεργασία για να κάνετε κάτι δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται προσοχή στους εκνευρισμούς και στη βιασύνη σε αποφάσεις και ενέργειες που απαιτούν να είστε συνετοί και πειθαρχημένοι, καθώς και να επιδιώξετε την ελάχιστη κατανάλωση στην υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις γνώσεις σας και είναι σίγουρο ότι δε θα περάσουν απαρατήρητα, αφού η μέρα δε φέρνει μόνο κούραση και απαγορεύσεις, αλλά και καταξίωση εάν το επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτητική, κουραστική και μερικές φορές εξαντλητική η σημερινή μέρα σε ότι αφορά τους ρυθμούς της και πιθανώς φειδωλό στα αποτελέσματα, αλλά δεν πρόκειται να νιώσετε ότι δουλεύετε χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε ως στόχο να διατηρήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τον οργανισμό σας, έτσι ώστε να αντέξετε την πίεση του μήνα, αποφεύγοντας σημαντικές συμφωνίες και δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά σας, γιατί αν περνάτε δυσκολίες στις σχέσεις σας οφείλονται στην αναποφασιστικότητα και στην αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας σας.