Social Icons

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Τρίτη 28 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία  και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες σας επαφές και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΛΕΩΝ: Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε ο καινούριος χρόνος να σας βρει ανανεωμένους, δυνατούς και έτοιμους.
ΖΥΓΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα είναι αρκετά σύνθετη και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει.

ΙΧΘΥΣ: Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στο σύντροφό σας και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε.