Social Icons

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Κυριακή 26/4 έως 2/5/20


ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε μια κι έξω από τις εντάσεις που θα υπάρχουν, για να είναι πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα που θα στέλνετε. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε, κάνοντας την αρχή απομακρύνοντας από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας να κάνετε μόνο αυτά που σας ευχαριστούν. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά αν θέλετε να πετύχετε τα σχέδιά σας. Η καθημερινή σας ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο το χρόνο σας, στερώντας σας αρκετές απολαύσεις. Η αισιοδοξία και το θάρρος θα πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα, για να μπορείτε να κρατάτε τις ισορροπίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές και μην προσπαθήσετε να τις αναβάλετε, γιατί η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Εάν ακόμα δεν έχετε κατασταλάξει τις αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τους φίλους και το σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα, γιατί δεν έχετε τόσο χρόνο μπροστά σας αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν. Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας δώσει την ελευθερία που θέλετε, αλλά η έλλειψη ενδιαφέροντας που θα δείχνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δε σας ενοχλούν πραγματικά βαθιά και να αποφύγετε τις εντάσεις. Οι καταστάσεις στο σπίτι σας θα γίνονται όλο και πιο προκλητικές και χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να ξεπεραστούν, όπως και πολύ βασικό είναι να χαλιναγωγήσετε τις παιδικές συμπεριφορές. Μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, χωρίς όμως να εμπεριέχονται εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε εκδικητικοί όταν οι άλλοι αδιαφορούν για εσάς.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές. Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων δε σας αφήνουν ποτέ σε ησυχία, όμως, φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσετε παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξετε τα φτερά σας για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σας και σας κάνουν να καταλάβετε ότι πρέπει να είστε λιγότερο ευάλωτοι. Αναγνωρίστε την αξία σας για να μην καταναλωνόσαστε άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σας που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνετε αυτούς που σας βαραίνουν. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι τόσο ειρηνικές ή αρμονικές.
Δε χρειάζεται να περνούν όλα από τα χέρια σας όταν μπορούν να κάνουν και οι άλλοι κάποια πράγματα. Σε κάθε ευκαιρία που θα βρείτε να χαλαρώσετε, εκμεταλλευτείτε την για να προφυλάξετε τον οργανισμό σας, από ιώσεις, αλλεργίες και ότι θα έχει σχέση με το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

ΖΥΓΟΣ: Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα. Η βιασύνη και το άγχος δεν κερδίζουν εντυπώσεις, αλλά αντίθετα δηλώνουν ανεπάρκεια. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά. Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς, μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα. Έχει μεγάλη σημασία να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση. Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες. Εάν ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις. Ή που θα γνωρίσετε κάποιο καινούριο πρόσωπο ή που θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά πριν προτείνετε ή απορρίψετε. Μην εμπιστευτείτε τόσο εύκολα τα δικά σας αισθήματα και τις υποσχέσεις, αλλά ούτε και των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια δυσφορία δική σας ή του συντρόφου σας για κάποια ζητήματα, τώρα θα αρχίσει να γίνεται πιο έντονη. Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματά που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο. Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά. Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτός ο μήνας, σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και επίπεδο γνωριμιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί το άγχος σας σε ότι θα αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή, θα διατηρείτε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μέσα από τους προβληματισμούς σας θα μάθετε να αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της δικής σας αναποφασιστικότητας. Μια σειρά από συγκυρίες και συμπτώσεις, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε πιο σημαντικοί. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε, θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό ήσασταν αρνητικοί στο να τα αντιμετωπίσετε. Όσο και να το αποφύγετε προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας, αυτό δε θα είναι εφικτό. Κάντε το μια και καλή για να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε μπροστά, αποκολλημένοι απ’ ότι σας εμπόδιζε στο παρελθόν. Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας.