Social Icons

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Τρίτη 21 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διορθώστε ότι δε σας εκφράζει και δε σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΣ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες.