Social Icons

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020


ΚΡΙΟΣ: Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους. Στις 11 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Όμως, εσείς ευθύνεστε για αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δε βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ένα ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες.


ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς και δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε ένα κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας, θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν, θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία. Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με αλλαγές και προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους, θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που ήταν προ των πυλών να τα εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κινηθείτε τους αστάθμητους παράγοντες. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή την βοήθεια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει το φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Βάλτε σαν στόχο την ασφάλεια της εργασίας και της πορείας σας χωρίς απώλειες. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Όμως, πριν έρθει αυτή η στιγμή, θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο εάν εκείνο έχει σταματήσεις να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό.

ΛΕΩΝ: Ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας, που θα αλλάξει τη ροή της ζωής σας. Θα σας παιδέψει, θα σας ταράξει, αλλά στο τέλος θα σας δώσει την ποθητή ικανοποίηση. Όσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, παλιάς ή καινούριας, αλλά δυστυχώς δε θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού. Όσοι αρκεστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις, σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε και τι όχι. Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί. Ειδικά σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, δώστε τους το χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας. Βέβαια, στις 27 που ο Ερμής περνάει στον Ταύρο  το φιλτράρισμα των ανθρώπων που κάνετε δε θα σταματήσει, αλλά μην ξεχνάτε και το μοναδικό σας χιούμορ το οποίο θα είναι σωτήριο, γιατί θα αποφορτίζει πολλές φορές την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Στις 7 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, οπότε είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα και μην πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα. Στη διάρκεια του μήνα φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά, αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αλλαγή νοοτροπίας, καινούριες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές, είναι αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστος ο επαγγελματικός σας τομέας. Γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανώτερούς σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν. Τόσο η αρχή του μήνα όσο και το τέλος, μπορεί να δώσουν ένα τέλος σε κάτι αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή. Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από πιο κρυφές πηγές. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούριες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις που θα έχετε άπλετες. Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας, αλλά και παράλληλα να τα αυξήσετε. Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να αντιπαλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα. Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ότι σας παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις. Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε από το καβούκι σας και φτάστε στο σημείο να τολμήσετε πράγματα που στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά σας συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. Στις 25 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε. Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα, πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν αρχίσει και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται ή θα βρεθούν δίπλα σας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να τη βάλετε σε καινούριες βάσεις ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να σκεφτείτε ότι η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων που σας δείχνουν πως πρέπει να τις βελτιώσετε ή να τις αντιμετωπίσετε είναι καρμική.

ΙΧΘΥΣ: Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει στην προσπάθεια να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται.