Social Icons

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για ο καλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε χι στη μοναξιά που δε σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν έχετε μέσα στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στυλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.