Social Icons

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα, για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει  να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λάθος κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δε θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε το φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.