Social Icons

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Αφού έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι είστε ικανοί να αναλάβετε σημαντικό ρόλο και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνεύσετε σε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η ανασφάλεια δε θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις. Αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μετά πάρτε ανάλογη θέση και στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια κατάκτηση στον οικονομικό σας τομέα θα ανεβάσει το ηθικό σας, γι’ αυτό μην κάνετε λάθη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα να σας ρίξουν.

ΛΕΩΝ: Μια που η μέρα είναι αρκετά δύσκολη, ελέγξτε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας, πριν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σας αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε λάθη και είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή θα πιέζεστε με καινούριες ευθύνες στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το να προσπαθείτε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας, θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και να κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε, μια που καινούρια ενδιαφέροντα και νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σας για να σας στηρίξουν.

ΙΧΘΥΣ: Διαχωρίστε έξυπνα τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά, είτε καθαρά προσωπικά και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε.