Social Icons

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Κυριακή 8 έως 14/3/20


ΚΡΙΟΣ: Όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Αποκαταστήστε τυχόν εμπόδια ή προβλήματα που εμφανίστηκαν στην πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απίθανο να προκληθεί κάποια αναστάτωση σε σχέση με το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ξεκίνημα της βδομάδας θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα χειριστείτε τη δύναμη και τον παρορμητισμό που σας διακρίνει. Συνειδητοποιήστε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τη λογική και αρκετούς κανόνες επικοινωνίας. Ανακαλύψτε αλήθειες, τόσο αυτές που αφορούν την ύπαρξή σας όσο και αυτές των συνανθρώπων σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση με το σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα για να μπορεί να σας κατανοήσει. Εκδηλωθείτε για να τον κερδίσετε και θα ανακαλύψετε πως οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Προσπαθήστε πολύ για να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε, για να κερδίσετε στο έπακρο τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε, προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιραστείτε προβλήματα και η αγάπη που νιώθετε, θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις, που θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με τη γνωριμία καινούριων προσώπων. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας. Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς.

ΛΕΩΝ: Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πως θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων. Καθώς επικοινωνιακά δε θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Έχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο και ο μήνας αυτός θα σας δώσει αρκετά, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς μια που έχετε και τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς το σύντροφό σας. Ένα ταξιδάκι αναψυχής σας είναι απαραίτητο, προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας. Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό αν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει, να του το εξηγήσετε. Η ακτινοβολία σας θα σας βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, θα είναι περισσότερες από ότι περιμένατε και το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί σύμμαχός σας για να μπορέσετε να εκφράσετε τα εσώψυχα συναισθήματά σας και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας, έχοντας την απόλυτη ανταπόκρισή του. Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας και όχι να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας. Φροντίστε να μοιράσετε όσο μπορείτε πιο δίκαια το χρόνο σας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας και παρασύρεστε με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφός αν αρχίσει να παραπονιέται πως παραμελείτε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που νιώθετε να βρείτε τον εαυτό σας δε θα καλυφθεί εάν δεν αφήσετε το σύντροφό σας να βρίσκεται στο πλευρό σας και αν δεν του εξηγήσετε, πως η σχέση σας δε θα αλλάξει. Ακουμπήστε πάνω του και επενδύστε συναισθηματικά, χωρίς να είστε μονίμως επιφυλακτικοί. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Έχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα. Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά. Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για να δημιουργήσετε ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας. Εάν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους, θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει ως άστατη προσωπικότητα. Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας. Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και με όχι καλή συμπεριφορά θα το απομακρύνεται. Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο, προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες.

ΙΧΘΥΣ: Μην αγνοήσετε τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα, αλλά αναλύστε τις και μελετήστε τις επιρροές που θα δεχτείτε. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το συναισθηματικό σας τομέα, για να μη φτάσετε στο σημείο να αμφισβητείτε ακόμα και τα κεκτημένα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, χωρίς να κατηγορείτε το σύντροφό σας γιατί είναι σίγουρο πως οι απειλές και η ισχυρογνωμοσύνη δε θα σας βοηθήσουν, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σύγκρουση που θα δημιουργήσει ρήξη στις σχέσεις σας. Μπορεί ορισμένες αλήθειες να σας πονούν, αλλά στην ουσία θα σας ελευθερώσουν.