Social Icons

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που σας έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε να τακτοποιείτε ότι σας δημιουργεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με υπομονή και επιμονή, θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να σας απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις, δε θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην μπλοκάρετε τη λογική σας με υπερβολικά συναισθήματα. Εάν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά σας φιλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε καινούριους τρόπους δράσης για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις. Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε χρόνο να απομονωθείτε για να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Κάντε εξονυχιστική εξέταση σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Εάν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε ανθρώπους με διαφορετικό σκεπτικό, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει.

ΙΧΘΥΣ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Όταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμιούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο.