Social Icons

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί. Μη σπαταλάτε την ενέργεια σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν κερδίζετε τίποτα αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν είναι κακό να δείξετε το θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί. Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. Ρυθμίστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΛΕΩΝ: Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ότι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων, χάνετε τον καιρό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία, κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε, πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για να ενημερώνεστε για ότι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα όσο θα γίνουν, θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο.