Social Icons

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν συναισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ μακριά σας γιατί ζηλεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέξετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΛΕΩΝ: Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ανεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές άλλων που δε σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε το στυλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ: Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις.