Social Icons

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κυριακή 29/3 έως 4/4/20


ΚΡΙΟΣ: Δείξτε τους τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που προσποιηθήκατε τον τελευταίο καιρό και θα ενθουσιαστούν. Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα πολλά από το όνειρά σας. Τολμήστε συζητήσεις και επαφές που δεν τολμούσατε να κάνετε, γιατί φοβόσασταν και όλα θα πάνε καλά. Προωθήστε τόσο τα εργασιακά σας σχέδια, όσο και τα προσωπικά σας, αφού τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με απόλυτη επιτυχία. Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά. Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία του θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πιέσεις που θα δεχθείτε θα σας αποτρέψουν να δείξετε συμβιβαστικότητα, ενώ παράλληλα εκτός από δύσκολοι θα είστε και αρκετά ιδιότροποι. Πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, αλλά  και για να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε. Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο. Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με το σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις που ευθύνεστε εσείς. Εάν αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε κάντε το χωρίς σκέψη, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις. Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης.

ΛΕΩΝ: Ενισχύστε την επιθυμία σας να βρείτε μια σχέση που θα σας καλύπτει πλήρως και ένα σύντροφο που θα σας ταιριάζει σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στο χαρακτήρα σας. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ζητάτε, βάλτε τάξη στα συναισθήματά σας και γνωρίστε ανθρώπους που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται. Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας. Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο  στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις, ενισχύουν την πρόοδό σας.

ΖΥΓΟΣ: Όλα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι. Κάποιους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Ίσως σε μερικές περιπτώσεις οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις, όμως, θα έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά. Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δε θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση. Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε.
Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος. Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα έσοδα σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά, παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά. Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η μέρα, ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα, να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω. Ο συναισθηματικός σας τομέας σας έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν. Αφιερώστε χρόνο στο εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού σας κύκλου. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε το στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό σας τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, πρέπει να βοηθήσετε το σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Εάν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας, αλλά και η αποφυγή προστριβών και εντάσεων. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση για να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.