Social Icons

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Για να γλιτώσετε τα παραπάνω προβλήματα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε από το σύντροφό σας, θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για να δώσετε νόημα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων.

ΛΕΩΝ: Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε το χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πριν ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δε σας φταίνε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παρέχουν. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, πριν ξεκινήσετε καινούριες περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας.

ΙΧΘΥΣ: Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμιγνύετε με το παρόν, θα καταφέρετε να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.