Social Icons

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δε σας συμφέρει να ταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δε δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΛΕΩΝ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούρια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν οι σκέψεις σας εξακολουθούν να είναι μπερδεμένες, μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας επηρεάσουν στις αποφάσεις σας, γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι θετικά για εσάς.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος κι αν χρειαστεί αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκομίστε όσα περισσότερα μπορείτε, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο, γιατί μέσα από τη διαφορετικότητα των σχέσεων, θα βρείτε τη συμπαράσταση που αποζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε για να έχετε καλή πορεία στις σχέσεις σας είναι ακόμα αρκετά μακρύς, γι’ αυτό αξιολογήστε τις με καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη πιέσεις και υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.