Social Icons

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2020


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Στις 3 με την Αφροδίτη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 4 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, αρχίζει να μειώνει τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σας και δε θα μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους γύρω σας. Η διαίσθησή σας θα μπερδεύεται με τις πληροφορίες που θα λαμβάνεται και δε θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σωστά και προς όφελός σας. Συλλέξτε ότι σας προσφέρεται για να το εκμεταλλευτείτε αργότερα που τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Ο Ερμής ανάδρομος στους Υδροχόο σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει.

Στις 5 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Την περισσότερη ενέργειά σας θα την καταναλώνετε στο οικογενειακό περιβάλλον.  Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).

Στις 8 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κάνει τη μέρα παράξενη και δε μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας. Αποφύγετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει κοντά σας κάποιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα υπάρξει ερωτισμός, αλλά δε σας εγγυάται ότι θα υπάρχει διάρκεια.


Στις 9 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα.

Στις 11 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

Στις 14 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις. Με τον Ήλιο στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων και οι επαγγελματικές υποθέσεις έχουν άνοδο.

Στις 16 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

Στις 19 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 20 ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με το Δία στον Αιγόκερω, συναντά τη χαρά και την αισιοδοξία. Διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας με ενθουσιασμό και κέφι, αφήνοντας έξω την κούραση.


Στις 22 ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο, και η στάση σας απέναντι στους άλλου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο. Θα έχετε έντονη την αίσθηση του δικαίου και αυτό θα σας βοηθήσει να δουλέψετε ομαδικά και να μοιράσετε σωστά τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα. Η ελευθερία σας δεν πρόκειται να καταπατηθεί από κανέναν, ενώ η κοινωνικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Στις 23 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο. Με τον Άρη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επιβάλλετε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο σε κάποιο τομέα της ζωής σας, αφού πρώτα σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε μια απόφαση.

Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Κριό, απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 28 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με το Δία στον Αιγόκερω, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.

Στις 29 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα.

Στις 31 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, δημιουργώντας τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα σας κάνει να λειτουργείτε απρόβλεπτα αλλά και παθιασμένα αλλά φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Θα αποζητάτε την ελευθερία σας και θα τη διεκδικείτε με κάθε τρόπο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα προκύψουν μελετώντας τις λεπτομέρειες, πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνουν βιαιότητα, κούραση και άγχος. Η ψυχολογία σας θα πέσει και η αισιοδοξία σας θα μειωθεί αισθητά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην γκρινιάζετε συνεχώς.