Social Icons

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Κυριακή 15 έως 21/3/20


ΚΡΙΟΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποτελέσουν τον καμβά, πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική. Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δε μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος. Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στο σύντροφό σας, δεν έχουν θέση. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας. Κατασταλάξτε σε αυτά που θέλετε, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη και θα ανακαλύψετε πως μπορεί να σας τα παρέχει και με το παραπάνω. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έλξη από πρόσωπα που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει. Ακόμα και εσείς που από δική σας επιλογή ήσασταν μέχρι τώρα μόνοι, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου προσώπου, που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους όρους περί ελευθερίας που διατυμπανίζατε.

ΛΕΩΝ: Αφού η προσπάθειά σας είτε δεσμευμένοι είστε, είτε αδέσμευτοι, είναι να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, διαθέστε σε αυτόν σας τον τομέα τον περισσότερο χρόνο σας. Εκφράστε την αγάπη και τον έρωτά σας χωρίς να κρύβεστε πίσω από μισόλογα, αλλά πάνω στη χαρά σας μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φέρετε υπέρ του δέοντος παρορμητικά και δώσετε στους άλλους λανθασμένη εικόνα για το άτομό σας. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο, μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας. Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας. Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.
Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς, αλλά και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας. Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Θα γεμίσει ευφορία τη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας.
Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της κάθε μίας. Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δε θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν. Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και τις υποχρεώσεις σας, αλλά παρόλο που θα είναι πολλές, δε θα προλάβουν να σας κουράσουν, γιατί τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε, είναι ατελείωτα και αναπληρώνονται. Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν, δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Η συναισθηματική ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε, τις στιγμές που θα σας πιάνει η γνωστή κρίση «τρέλας», καταπολεμήστε την με ότι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.