Social Icons

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν. Από το σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια εμπόδια είναι λογικό να σας εμφανιστούν αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν, θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούριες επαφές.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε μια τέλεια προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προστριβές με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής, θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα και θα είναι ευπρόσδεκτες. Εκφράστε τα συναισθήματά σας, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας, να σας κάνουν υποκειμενικούς. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δε θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.