Social Icons

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Για κάθε ενδεχόμενο πρέπει να μάθετε να ζείτε με τη μοναξιά και όχι να πανικοβάλλεστε μόνο με τη λέξη. Ξεπεράσετε τους κρυφούς σας φόβους, που δε σας αφήνουν να είστε χαρούμενοι.     

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στο σύντροφό σας τη στήριξη και τη βοήθεια που περιμένει από εσάς, τώρα που έχει ανάγκη να νιώσει ότι ενδιαφέρεστε για αυτόν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέζετε τις καταστάσεις για να γίνουν όλα ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέση σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει.

ΛΕΩΝ: Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση το σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ότι δε λέτε για αυτά που σας ενοχλούν, γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.