Social Icons

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό σας χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου, θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ότι σας είναι άχρηστο.

ΖΥΓΟΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΙΧΘΥΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.