Social Icons

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας. Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΛΕΩΝ: Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό.

ΖΥΓΟΣ: Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσετε να προβείτε σε συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν και από εκεί θα φανούν οι δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως, κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική δε θα έχετε πρόβλημα για μια αρμονική συμβίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρομαντική διάθεση από μέρους σας θα είναι διάχυτη και αυτό θα το εισπράττει ο σύντροφός σας, γι’ αυτό αν κάποιες στιγμές νιώσετε αρνητικά, περιορίστε συναισθήματα όπως ζήλια ή θυμό.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι κάντε την συναισθηματική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς, όμως, να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς.