Social Icons

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020


ΚΡΙΟΣ: Στις 8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, θα καλυτερέψει η διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον. Με λιγότερους  πονοκεφάλους, βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και αυξήστε την κοινωνική σας ζωή. Ανήκετε στα δραστήρια άτομα και είναι σίγουρο πως ότι καινούριο μπαίνει στη ζωή σας, σας αναζωογονεί και σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε με θάρρος και γενναιότητα καταστάσεις που δε σας αρέσουν ιδιαίτερα και κάντε την αναδιοργάνωση που απαιτείται. Η τύχη είναι μαζί σας για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, για να αξιοποιήσετε μια σχέση αγάπης που είναι στα σκαριά ή για να αναθερμάνετε μια παλιά που έχει μείνει αδρανής. Η δημιουργικότητα και η θετική σκέψη που είναι τα ατού σας, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από όποια αδιέξοδα υπήρχαν ή υπάρχουν στη ζωή σας. Εάν είστε εδώ και καιρό σε αναζήτηση συντρόφου, οι περιστάσεις σας ευνοούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, θα σας κάνουν πιο ευχάριστους και ελκυστικούς, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όλος ο μήνας προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 3 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς και θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε το χειρισμό των χρημάτων σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και να βάλετε νέες βάσεις, που θα σας είναι πιο προσοδοφόρες. Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες.

ΛΕΩΝ: Στις 9 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη και στον παρορμητισμό σας να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Θα προκληθούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δε θα είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα καινούριο χτύπημα. Πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα μια που οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανές θα απομακρυνθούν και δε θα έχουν άδικο. Χαλαρώστε και θα διαπιστώσετε πως και ο χώρος και τα άτομα που συνεργάζονται μαζί σας θα σας είναι ευχάριστα και τα συναισθήματά σας θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και θα θελήσετε να προσφέρετε για κοινούς στόχους. Έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα που είχατε καταπιέσει γιατί δεν είχαν βρει αποδέκτες και πολλά πρέπει.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύσσεται το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και η διαισθητική σας ικανότητα να λέτε τις κατάλληλες λέξεις την κατάλληλη ώρα, λειτουργεί θετικά για την πορεία της σχέσης σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις καθώς κάποιες μικρές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα τις κουβαλάτε μαζί σας, ενδέχεται να σας κάνουν να χάσετε προσωρινά την ψυχραιμία σας και να κάνετε πράξεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή θα γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 17 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, αποφύγετε να κλειστείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας. Προς το τέλος του μήνα οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις. Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε και επιζητάτε, η σχέση σας θα πάψει να είναι χλιαρή και γι’ αυτό δε θα έχετε λόγο να παραπονεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές, θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που αν δε συγκρατηθείτε θα δημιουργήσουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στις επαγγελματικές σας κινήσεις και να μη διασκορπίσετε την ενέργειά σας, γιατί θα κουραστείτε, θα μπερδευτείτε και θα χάσετε χρόνο. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα σας κάνει να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση. Στις 16 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, και έρχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή. Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανεβαίνει η ερωτική σας διάθεση, προσφέροντας σας απλόχερα αρκετές ευκαιρίες για τη συναισθηματική σας ζωή είτε είστε δεσμευμένοι, είτε είστε αδέσμευτοι. Ο καλύτερός σας εαυτός που θα έρθει στην επιφάνεια, δε θα περάσει απαρατήρητος από το περιβάλλον σας. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε το ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθεί η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκαταβατικοί, ήρεμοι και αναζητήστε την αρμονία στη σχέση σας. Εκφράστε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας και ζήστε μαζί του ευχάριστες στιγμές, χωρίς να σας πιάνουν κτητικές τάσεις που στην πορεία θα σας οδηγήσουν σε εκνευρισμό και κόντρα μεταξύ σας. Στις 23 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη, θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις.