Social Icons

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε το εύρος των δυνατοτήτων σας και ευθυγραμμιστείτε στην επιτυχία από κάθε άποψη. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας, δικαιολογεί γιατί δε μπορείτε να νιώσετε χαλαροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ευκαιρίες του εργασιακού χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Η μέρα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα.