Social Icons

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή 28/10 έως 3/11/18


ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Εάν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τα ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με το σύντροφό σας, ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 31με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας, ότι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα, δε θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης. Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δε σταματούν να εμφανίζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας, θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή, σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δε θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με το σύντροφό σας. Μια σειρά από καινούριες παραστάσεις, θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε αλλά διστάζατε. Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και όπως φαίνεται τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη. Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Η εκδηλωτικότητα και η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του. Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ: Στις 31 με την Αφροδίτη να περνάει ανάδρομη στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δε σας αρέσουν ή δε σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που έχετε μερικοί από εσάς, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας γύρω από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων, θα γίνει κάποια στιγμή διαφορετική από αυτή που περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχθείτε εξωτερικούς επηρεασμούς, που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί, αλλά και για να κάνετε ένα απολογισμό ζωής. Στις δύσκολες στιγμές γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί, αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 31 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δε θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας που συχνά σας διακατέχει. Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να  σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας, κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες, επαφές και δίνοντάς τους ιδέες και προτάσεις που θα υλοποιήσουν αρκετά από τα σχέδιά σας. Δεχθείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να είστε καχύποπτοι, αλλά προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με τα οικογενειακά και αγαπημένα σας άτομα, θα πρέπει να απουσιάζουν γιατί αλλιώς θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου, να κάνετε μαζί τους επίσημες συμφωνίες. Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι οποιεσδήποτε αλλαγές, προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.