Social Icons

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα εισπράξετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος που το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι σας έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας γιατί συμβαίνει το αντίθετο.

ΛΕΩΝ: Η θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, επειδή κάποιοι θα σας παρακολουθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύστημα δίνω και παίρνω που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό να δουλεύετε, πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Όσο και αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δε θα μπορέσετε να τα αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να διεκδικείτε πολλά περισσότερα απ’ ότι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει τους άλλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε, μάλλον θα σας βάλει σε κάποια καινούρια έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή σας χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί όσο και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΣ: Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούριες δικές σας ιδέες, είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας.