Social Icons

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...



Στις 6 ο Ουρανός περνάει ανάδρομος  στον Κριό και είναι σκόπιμο να κρατηθούν οι ισορροπίες και να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, καθώς θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Στις 7 Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).

Στις 8 ο Δίας περνάει στον Τοξότη και θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και ενέργεια. Η αισιοδοξία θα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Θα είστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και το ίδιο θα αποζητάτε και από εκείνους. Θα λειτουργεί περισσότερο με τη λογική και αυτό θα σας αποτρέψει από το να κάνετε λάθη. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να διασπάσει την προσοχή σας.

Στις 9 η Αφροδίτη ανάδρομη στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι ιδιαίτερα τυχερή όψη για κέρδη και συνεργασίες, αλλά και για να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο.

Στις 11 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί τον οικονομικό τομέα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.

Στις 15 ο Άρης περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας επιθετικούς σε συναισθηματικό επίπεδο οπότε προσπαθήστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να αντέξετε. Αφήστε η διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς πισωγυρίσματα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο  στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.

Στις 16 η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο Ζυγό, φέρνει αρμονία, κατανόηση και συντροφικότητα. Καλυτερεύστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας, οπότε θα αρχίσει να υπάρχει ισορροπία στις επαφές σας με τους άλλους, ενώ το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι πλέον εμφανές. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, ρίχνει την ψυχολογία σας και μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Θα είστε περίεργοι και καχύποπτοι απέναντι στους άλλους, οπότε θα είναι σκόπιμο να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που δε θέλετε να πληγώσετε ή να δείξετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που είστε πραγματικά. Αποφύγετε να ζείτε σε ουτοπίες για να μη μείνουν στάσιμα τα σχέδιά σας. Εξετάστε εξονυχιστικά συμφωνίες επαγγελματικές ή οικονομικές και σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε μέρος σε κόντρες ή διαμάχες.

Στις 20 ο Άρης στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.

Στις 23 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Διδύμους, τονίζοντας την επικοινωνία και τις συναναστροφές με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην πιστέψετε σε λόγια ή υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς θα είναι αβάσιμες και ουτοπικές. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια για να μη διακινδυνέψετε το μέλλον σας. Προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε απότομα, γιατί θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που αγαπάτε. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 24 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνει ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 26 ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για ξεκινήματα ή αγορές. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική καθώς οι ανατροπές και οι καθυστερήσεις σε σχέδια φέρνουν νεύρα.

Στις 27 με τον Άρη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.