Social Icons

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018


ΚΡΙΟΣ: Στις 6 με τον Ουρανό να περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα διανύσετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα και μην πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα. Φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά, αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.


ΤΑΥΡΟΣ: Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από πιο κρυφές πηγές. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Στις 23 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας, καινούριες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές, που είναι αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούριες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις που θα έχετε άπλετες αυτό το μήνα. Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί. Ειδικά σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, δώστε τους το χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας. Βέβαια, το φιλτράρισμα των ανθρώπων που κάνετε δε θα σταματήσει, αλλά μην ξεχνάτε και το μοναδικό σας χιούμορ το οποίο θα είναι σωτήριο, γιατί θα αποφορτίζει πολλές φορές την κατάσταση.

ΛΕΩΝ: Στις 8 που ο Δίας περνάει στον Τοξότη, γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανώτερούς σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν. Τόσο η αρχή της μέρας όσο και το τέλος, μπορεί να δώσουν ένα τέλος σε κάτι αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας, αλλά και παράλληλα να τα αυξήσετε. Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να αντιπαλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα. Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ότι σας παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν αρχίσει και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται ή θα βρεθούν δίπλα σας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να τη βάλετε σε καινούριες βάσεις ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να σκεφτείτε ότι η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων που σας δείχνουν πως πρέπει να τις βελτιώσετε ή να τις αντιμετωπίσετε είναι καρμική.

ΖΥΓΟΣ: Στις 16 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η ρομαντική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει και να καλυτερεύει και όσοι είστε αδέσμευτοι, μια σχέση που θα κάνετε μέχρι τέλος του μήνα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Τα ταξίδια κοντινά ή μακρινά, σας φέρνουν σε επαφή με συντρόφους που σας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που φέρονται, ίσως γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας. Μη δώσετε υποσχέσεις που σύντομα θα χρειαστεί να τις αθετήσετε. Η αισιοδοξία σας είναι πάντα στο ανώτατο σκαλοπάτι και εκεί πρέπει να παραμείνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει αν πρέπει να εκφράσετε κάποια συναισθήματά σας, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε θετική απάντηση, είναι καλύτερα να μιλήσετε γι’ αυτά, γιατί έτσι τουλάχιστον θα ξέρετε τι ακριβώς έχετε να περιμένετε από τη σχέση αυτή. Οι δεσμευμένοι είναι η καλύτερη στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να καταλήξετε σε αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα συν και τα πλην της σχέση σας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 16με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας,  οι πράξεις σας θα αποδεικνύουν ότι είναι καλύτερα να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε. Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Βγείτε από το καβούκι σας και φτάστε στο σημείο να τολμήσετε πράγματα που στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά σας συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε. Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας. Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν με άλλους οι παρεξηγήσεις. Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας. Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΣ: Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στη θετική επιβεβαίωση των στόχων σας. Στις 15 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, πρέπει να σταματήσετε να ανέχεστε καταστάσεις και χρειάζεται να βρείτε νέους και ακίνδυνους τρόπους έκφρασης. Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας. Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές.