Social Icons

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας. Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία. Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας, κάντε αλλαγές στο χώρο που ζείτε. Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει, μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευθούν.