Social Icons

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κυριακή 14 έως 20/10/18


ΚΡΙΟΣ: Όσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι, πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας, δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια λύση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζεται καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να είστε πιο ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά, αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν αληθινά. Έχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού που έχετε θα συμβάλλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία, να αποφασίσετε να πάτε διακοπές αν ακόμα δεν έχετε πάει είτε με το σύντροφό σας, είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι. Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθησή να σας οδηγήσει. Αποβάλετε κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απορρίψεις απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή ώστε να προχωρήσετε και δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε θα είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε μια που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο, στα οικονομικά, στις σχέσεις σας, αλλά και για τις βλέψεις σας γενικότερα, θα είναι μεγαλύτερη. Αρχίστε να βλέπετε ως απαραίτητο το να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια.

ΛΕΩΝ: Όσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν. Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση. Δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους. Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, να γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή, με δικές σας πρωτοβουλίες που θα τύχουν την αποδοχή και των γύρω σας. Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 19 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, τα θέματα που έχετε να προωθήσετε θα είναι αρκετά και ειδικά αυτά που ως τώρα δεν είχατε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα. Θα παρακινηθείτε να γίνετε πιο πρακτικοί και να δραστηριοποιηθείτε για το συμφέρον σας σε όποιο επίπεδο χρειάζεται. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και κάντε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελός σας, καθώς οι συμβιβαστικές ρυθμίσεις σε διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, δε σας ταιριάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν η σχέση με το σύντροφό σας πέρασε μέσα από «καταιγίδες» και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας. Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους, που δε βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί αυτό το μήνα να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας. Αναπτύξτε τα ξεχωριστά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και κυρίως μιλήστε μεταξύ σας για αυτά που πέρασαν και για αυτά που νιώθετε ότι έρχονται. Ζήστε όμορφες στιγμές και πηγαίνετε τις διακοπές που μήνες ονειρευόσασταν για να έρθουν ακόμα καλύτερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το πλανητικό σκηνικό, έρχεται για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα σας πάρει το μυαλό και την καρδιά και θα ζήσετε μαζί ένα παθιασμένο έρωτα. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε και αυτό το πρόσωπο αλλά μέχρι στιγμής να μην το είχατε προσέξει, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συγκαταλέγετε μέσα στις φιλικές σας σχέσεις. Όπως και να έχουν τα πράγματα, η αίσθηση γοητείας και αυτοπεποίθησης που θα αποπνέετε, θα είναι το καλύτερο για να κατακτήσετε νέα πρόσωπα αν είστε μόνοι και ακόμα ψάχνετε.

ΙΧΘΥΣ: Στις 19 με τον Ερμή στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, η αναβάθμιση της σχέσης σας είναι σημαντική και τώρα που έχει αρχίσει την αλλαγή της, προσέξτε να μη τα θαλασσώσετε με το ματάκι σας που έχει το συνήθειο να παίζει δεξιά και αριστερά. Θα ήταν κρίμα να χαλάσετε μια σχέση πολλά υποσχόμενη που πολλοί θα ζήλευαν, για κάτι εφήμερο και παροδικό. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα, όμως, φροντίστε να μην ενθουσιαστείτε υπέρ του δέοντος και προχωρήσετε πολύ γρήγορα παρακάτω, χωρίς να αφήσετε μια περίοδος δοκιμασίας ώστε να διαπιστώσετε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι.